Good food & Music

O nas

The Place

Gastronomski užitki in glasbena zabava

Vstopite v svet The Place, kjer se okus sreča z ritmom, kjer hrana postane simfonija, in glasba postane okusna melodija. The Place ni le lokal; je izkušnja, ki združuje najboljše iz obeh svetov, hkrati pa se dvigne nad pričakovanja vsakega obiskovalca.

Kulinarična oaza in živahno glasbeno prizorišče.

Smo sveže ime v srcu Ljubljane, kjer se okusne jedi združujejo z edinstvenimi glasbenimi nastopi.

Ponosno vam predstavljamo raznolik jedilnik, ki se ponaša z vrhunskimi mesnimi jedmi, od zorjenih steakov, ki se stopijo v ustih, do različnih sočnih burgerjev, ki bodo prebudili vaše brbončice.

Pri nas se doma pripravljajo tudi sveže testenine, posebne “pogice” pizze, solate, ki so resnično osvežilne, in čudovite sladice, ki jih ustvarja naša spretna slaščičarka.

In kot da to še ni dovolj, vam ponujamo tudi širok izbor točenih piv, slovenskih buteljčnih vin in koktajlov, ki so prava paša za vaše brbončice.

The Place je kraj, kjer se srečajo ljubitelji dobrega okusa in glasbenih harmonij.

Dogodki

Nismo le oaza za gurmane in ljubitelje glasbe. The Place živi in diha s številnimi zabavnimi dogodki, ki vas bodo navdušili. Naš raznolik program ponuja različne glasbene žanre, da boste lahko uživali ob zvokih, ki jih imate najraje. Redno spremljajte naš bogat zabavni program.

Praznovanja

Poleg tega smo tudi odlična izbira za posebne dogodke in praznovanja. Naš prostor je prilagodljiv za manjše in večje skupine ter sprejme do 150 oseb v sedeči postavitvi in do 400 oseb v stoječi izvedbi. Naša ekipa se bo potrudila, da bo vaš dogodek nepozaben, pa naj gre za rojstnodnevno zabavo, poslovno srečanje ali drug poseben trenutek v vašem življenju. Na voljo imamo posebne menije, koktajle, torte in prijetna presenečenja, saj menimo, da si vsak dogodek zasluži kanček nepričakovanega.

The Room

Za tiste, ki želite resnično izstopati, imamo The Room – naš intimen kotiček za posebna druženja. Ta prostor je idealen za do 15 oseb in je prava izbira za tiste, ki si želijo zasebno “All you can drink” doživetje z izbranimi žganimi pijačami in prigrizki. Minimalno število oseb je pet, cena pa je 150 € na osebo, vključene pa so tudi brezalkoholne pijače. The Place vam nudi vse, kar potrebujete, da ustvarite nepozaben večer.

Galerija slik

The Place ni le lokal, je doživetje.

Pri nas je hrana izjemna, glasba osupljiva, vzdušje pa nepozabno.
Scroll to Top